+ 31 76 520 24 54

 • *

Projecten

*

Overige industrie

 • Meststoffen doseersysteem voor potgrondbedrijf

  Meststoffen doseersysteem voor potgrondbedrijf

  Meststoffen in korrel, flakes en poedervorm worden vanuit zakken en bigbags gebufferd boven de doseerunits. Vervolgens wordt op recept de gewenste verhouding "in-line" op het turfmengsel gedoseerd. Levering inclusief montage en stofafzuiginstallatie.

 • Wegenverf continue doseer & mengsysteem

  Thermische wegenverf wordt geproduceerd met een door VST geleverde procesinstallatie. Zand,krijt, christabolit, titaandioxide etc worden continue op gewicht gedoseerd en door een speciale slijtvaste leiding pneumatisch getransporteerd m.b.v. het VST constante transportsnelheid patentsysteem. 

  Vervolgens worden er harsen en overige grondstoffen via een Matcon container navulsysteem en gravimetrische doseerunits toegevoegd. Alvorens de productstroom met een afvulcapaciteit tot 8000 kg/uur via de volautomatische zakkenafvullijn verpakt wordt gaat het nog door een continue paddle menger waar tenslotte de olie bij gedoseerd wordt. Dit om onnodige vervuiling van het  systeem te voorkomen.

  Wegenverf continue doseer & mengsysteem
 • Vitamineproductie buffer & navulsysteem

  Vitamineproductie buffer & navulsysteem

  Bepaalde vitaminen worden m.b.v. reactoren in poedervorm geproduceerd. VST heeft hiervoor een Matcon containersysteem geleverd waarbij het poeder vanuit de reactor gebufferd wordt in rvs Matcon containers met hun speciale afsluit en uitdraagconus. Op aanvraag wordt het poeder via een containerlosstation gedoseerd op een maalmolen voor micronisering of afgevuld in dozen of andere door de klant gewenste verpakkingen.