Door gebruik te maken van deltadevelopment.eu ga ik akkoord met het gebruik van cookies.
Akkoord

+ 31 76 520 24 54

*

Wegen en Doseren

Nauwkeurig poeder of granulaat doseren in uw productieproces

Poeder doseren

Poeder en granulaten doseren gebeurt in diverse industrieën, zowel op volume als op gewicht. Iedere toepassing kent zijn eigen uitvoeringseisen. Toch komen veel eisen steeds weer terug. De belangrijkste zijn:

 •    - Doseernauwkeurigheid;

     - Eenvoudige bediening;

     - Inzetgebied;

     - Eenvoudige en snelle reiniging;

     - Modulaire bouwvorm.

   

   

 • Wegen en Doseren
 • Wegen en Doseren
 • Wegen en Doseren
 • Wegen en Doseren
 • Wegen en Doseren

Poeder doseersysteem

Om het meest geschikte poeder doseersysteem te kunnen leveren werkt VST samen met gespecialiseerde toeleveranciers van doseerapparatuur. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan bedieningsvriendelijkheid, eenvoudige reiniging en uitwisselbaarheid door o.a. modulaire opbouw. De doseerbereiken die afgedekt worden zijn van 0,1 liter tot 60.000 liter/uur. Voor de gravimetrisch werkende doseerunits worden digitale of analoge weegplateau’s toegepast met de daarbij meest geschikte doseerbesturing voor de applicatie. Dit kan zowel batchgewijs als continue zijn.

Voor het batchgewijs wegen en doseren van pigmenten en additieven van o.a. de voeding, verf en kunststofindustrie biedt het agentschap van Lawer extra toepassingsmogelijkheden.

 

Unica-Twin weeg- en doseersysteem

Hieronder ziet u een video van het Unica-Twin weeg en doseersysteem welke ontworpen is voor continue-productie en geschikt tot 36 componenten. Naast de video staat een afbeelding van het Unica-HD systeem welke maximaal 24 verschillende componenten kan afwegen en doseren. Deze machine is uitermate geschikt voor bakkerij- en voedingsindustrie.

 

 Lawer UNICA-TWIN automatisch batch microcomponenten doseersysteem:

 

   

 

 

Bent u op zoek naar het beste poeder doseersysteem?