Door gebruik te maken van deltadevelopment.eu ga ik akkoord met het gebruik van cookies.
Akkoord

+ 31 76 520 24 54

 • *

Over VST

Procesoptimalisatie bulk en stortgoed

 1. Verbaten Stortgoedtechniek (VST) is specialist in procesoptimalisatie bij het verwerken van bulk en stortgoed. Wij geven advies op het gebied van opslag, ledigen, transporteren, mengen, zeven, wegen, doseren en afvullen van stortgoed. Sinds 1992 adviseren we onder andere bedrijven uit de voedings- en genotsmiddelenindustrie, de chemie en de kunststof- en rubberindustrie.

   

  Deskundig advies stortgoedtechniek

  Bij Verbaten Stortgoedtechniek is er veel praktijkervaring in huis. Kenmerkend is de persoonlijke benadering met korte lijnen en er wordt snel en flexibel gedacht in oplossingen.

 1. Wie is VST Verbaten Stortgoedtechniek BV

Wie zijn wij

 1. Waarom VST
 1. René Verbaten is de grondlegger van VST. De boeiende en complexe materie van stortgoedtechniek daagt hem uit oplossingsgerecht te denken. Dat was de basis om in 1992 een eigen onderneming op te starten om, door de lokale aanwezigheid en praktijkervaring, meerwaarde te kunnen bieden aan de agentschappen in advies en service ondersteuning. Dit naast het realiseren van projecten voor eigen rekening en risico. 

   

  Remco Verbaten heeft een passie voor techniek. Hij is sinds 2004 betrokken bij VST en heeft zich gespecialiseerd in after sales service-ondersteuning op het gebied van toepassing van doseertechniek en stortgoedhandling problematiek.

Vacatures

 • Op dit moment geen vacatures

  Er staat op dit moment geen vacature open.

   

  Maar met een ondernemend verkooptalent die stortgoedtechniek in zijn DNA heeft en tot zijn toekomst wil maken is een gesprek altijd zinvol.

Bent u benieuwd hoe uw productieproces kan worden geoptimaliseerd?
Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op